Een superlekker en verantwoord ijsje!

IJsjes zijn misschien wel de allerlekkerste extraatjes, zeker op een warme zomerdag. Maar wist je dat lekkere ijsjes ook heel gezond kunnen zijn? Ja, écht. Want met de Groenten en Fruit Frozzies van Sapp sabbel jij op een yummie, vezelrijk ijsje gemaakt uit uitsluitend groenten en fruit.

Alleen groenten en fruit? Ja, en plantaardige vezels. Verder niets. Fruit is toch al zoet genoeg?! En dankzij ons unieke bevriezingsproces hoeven we er ook geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen of suiker aan toe te voegen. Hooguit een heleboel plezier. En ehm… de ijsjes komen in twee verschillende smaken.

Frozzies zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn!
Ook online verkrijgbaar

IJsje van 100% Groenten, Fruit en vezels

Rijk aan vezels en een bron van vitamine C

Geen
toegevoegde
suikers

De zoete smaak van fruit is immers méér dan genoeg.

Geen
conserverings-
middelen

Wél een uniek vriesproces dat alle voedingsstoffen intact houdt.

Geen kunstmatige
kleur- en
smaakstoffen

Uitsluitend plantaardige vezels voor de ultieme smaakbeleving.

Broccoli & Peer

Fris-zoet en met een zonnig tintje: de Frozzies Broccoli & Peer zijn de gele rakkers in ons assortiment. Met een basis van broccoli – rijk aan calcium en vitamine C – en de overheerlijke zoete smaak van peer, hebben we deze ijsjes nóg lekkerder gemaakt met exotische mango en frisse appeltjes. Dat is genieten!

LEES MEER

Wortel & Banaan

Een vrolijke, oranje kleur en een superlekkere zoete smaak: de Frozzies Wortel & Banaan bevatten heerlijke voedingsstoffen. Zo bevat wortel vitamine A en voegt de banaan een flinke dosis kalium toe. Door de mix met peer, mango, appel en de 'vergeten groente' pastinaak (lekker zoet!) is deze Frozzie een waanzinnige traktatie.

LEES MEER